(44) to eata widda knifea II

en italiatur må nødvendigvis føre med seg handling av mat, og etter at noen italienere introduserte oss for det de kaller spekk (som jeg fortsatt ikke har noe ord for på norsk) i fjor, stod denne spekken på handlelisten. vi endte opp med å handle den i en usannsynlig dyr butikk, en gourmetbutikk der lammekrone kostet 100 euro per kilo (noe min far oppdaget etter at bestillingen og innpakningen var gjennomført). spekket var heldigvis ikke i nærheten av den prisen, men med den innpakningen må man jo bare forvente at det koster (leses på montebello).

0 Responses to “(44) to eata widda knifea II”



  1. Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s





%d bloggers like this: