djevelens siste krampetrekninger

benestad, ja til ekteskapet, morfarbarn, fundamentalister – kjært barn har mange navn. i dag ankommer halve sørlandet hovedstaden for å stå på stand, ha foredrag og debatter, gå i demonstrasjonstog og ha folkemøte på youngstorget. alt dette mot den nye, kjønnsnøytrale ekteskapsloven. (er det forresten lov å bli provosert over at de bruker nettopp youngstorget?)

Denne uka har det tatt helt av. Vi lurte på om vi kunne fylle en buss – eller kanskje to, men nå har vi seks fulle busser og folk som gjerne vil være med ringer fremdeles. Det går også tog og rutebuss og mange kjører privat, så vi regner med at det blir mange som med dette vil markere et ja til ekteskapet, sier Asbjørn Voreland, en av initiativtakerne bak aksjonen.

seks busser??!!
wow. that’s like. a LOT! når jeg tenker meg om, er det faktisk bokstavelig talt halve sørlandet.

men ikke misforstå. de er bare opptatt av å beskytte barna. «de har positive holdninger og dette ikke er ment som en kamp mot homofile». si det til barna som allerede har homofile foreldre. en av parolene er Gutter trenger en pappa!. si det til barn av alenemødre. denne saken handler ikke om barn på noe nivå, og alle kan se det.

på ungdomsskolen hadde jeg en kristendomslærer som beskrev den turbulente og voldsomme tiden vi lever i nå, som «djevelens siste krampetrekninger» (i kid you not, direkte sitat). jesus vil snart komme tilbake og frelse oss på nytt, og djevelen vil måtte gi tapt.

vel, i denne saken er stortinget min gud, og frelsen skal visstnok komme før vårsesjonen er over. jeg har aldri bedt før, men nå gjør jeg det.

Advertisements

0 Responses to “djevelens siste krampetrekninger”



  1. Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s





%d bloggers like this: