hvor populær er annonsen?

nå har boligannonsen for naboens leilighet ligget ute i fire timer, og jeg merker at det er et par ting jeg savner med finn.no. finn.no har veldig få funksjoner. på gaysir kan man se hvem som har vært inne på egen profil, på facebook har man venner og en løpende oversikt over hvem som gjør hva, og på bloggen kan man få opp søkeord, antall treff per dag og hvor trafikken kommer fra.
jeg bare spør: hvor mange personer har vært inne på annonsen? jeg vil gjerne vite det! og hvem har vært inne på annonsen? vil de passe inn i blokka? hva er favorittbandet deres? er de potensielle kjøpere eller bare surfer de rundt i tilfelle de noen gang skal kjøpe seg egen leilighet? og hvorfor har de ikke bilde!?
det hadde også være fint å vite hvor mange venner annonsen har. tenk hvis vi kunne invitert alle vennene på visning i en fellesmelding. det ikke like lett å ikke komme hvis du har blitt invitert og svart Will be attending.

Advertisements

1 Response to “hvor populær er annonsen?”


  1. 1 i mars 1, 2008, kl. 12:49 pm

    Vel, dere kan trekke fra et par klikk i besøksloggen som ikke finnes. Her har jeg vært innom finn titt og ofte – Howr you doin annonsen? Men ikke så mye som en eneste liten statusoppdatering… Ikke en eneste Annonsen is feeling new in town on finn.no eller Annonsen is sooo bored eller noenting? Hallo?


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: