gift deg med en italiener

eller få noen i familien til å gjøre det. de vil nemlig komme på besøk fra italia, og når de kommer på besøk, tar de med seg venner, og når de plutselig ikke kan komme likevel, kommer vennene likevel, og siden vennene er utrolig takknemlige for å få bo gratis i naboens leilighet, tar de med seg mat. masse mat.

dscn2866.jpg

her finner vi familieprodusert olje, «the best salame in the world», enda en «best salame in the world», en parmesan som må spises opp litt fort, en parmesan som kan lagres, spekk «to eata widda knifea», mer spekk «to also eata widda knifea»og fersk pasta.

dscn2868.jpg

et lite øyeblikk fikk jeg dårlig samvittighet for at de måtte gå og handle på den lokale kiwi-butikken etter at de hadde gitt fra seg all denne maten, men så avslo de tilbudet mitt om å låne presskanne og filterkaffe fordi «we don’t really consider it coffee…».

snøft.

Advertisements

2 Responses to “gift deg med en italiener”


  1. 1 i august 29, 2007, kl. 10:00 pm

    Alternativ kan jo noen i gode venners familie gifte seg med en italier, det funker tydligvis helt bra det også 🙂 Gleder meg til imorgen!

  2. 2 carys august 30, 2007, kl. 7:55 am

    lurte litt på hva vi skulle lage, men det fantastiske er at vi ikke trenger å lage noe som helst. er bare å sette frem maten og lange innpå.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: