paging dr. phil…

jeg har feber for 5. dag på rad. jeg har sett rundt 20 episoder av scrubs, åtte gamle friends-episoder, en gammel party of five-episode (og jeg skjønner ikke what the big deal med den serien var) og flere spennende reiseprogrammer på travel channel. på søndag og mandag kunne jeg ikke svelge, men etter det har jeg svelget rundt 9100 mg penicillin, rundt 8000 mg ibux (og jeg er for svak til å regne disse verdiene om til g), ti vannis, et par kilo druer, flere plater med kokesjokolade og store mengder av en viss type menneskelig biprodukt som ofte kommer med halsbetennelse. yuck! og jeg har selvfølgelig sett på dr.phil.
dr.phil (eller som min mormor sa: dåktår piiil) er den ekleste mannen jeg vet om. han har fæl dialekt. «ya know, yaaaa’ll are very lucky to be here on dis herre show.» sørstatsdialekten jobber ikke til noens fordel når de i utgangspunktet er overbærende, über-familieorienterte og tilhenger av george bush (det må jo dr.phil være).
i går hadde han besøk av fortvilte foreldre med barn som brukte dop. disse tenåringene er noe av det verste jeg har sett. de nektet foreldrene adgang på rommet, de skreik til foreldrene, de drakk, de hadde langt og uflidd hår, og de skulket! det virket faktisk som om disse tingene var verre enn at de faktisk brukte dop. på grunnlag av alle disse tingene ble troverdigheten tatt fra dem. de ble ikke møtt med et fnugg av forståelse. en gutt som var der, hadde blitt kidnappet av dr.phils menn og blitt tvunget til å komme på tv. han måtte sitte der og motta så mye nedverdigende dritt at jeg trodde jeg skulle begynne å grine. dr.phils trøst til foreldrene var at han ikke var deres sønn, han var en dopet utgave, og det var derfor de ikke kom noe sted. de snakket ikke med sin egen sønn, han var en annen. og der sitter denne stakkars gutten, rød som en tomat i fjeset, prøver å holde på en liten bit av verdigheten, og sier at han er ikke dopet nå, han kan snakke nå. svaret han får av doktoren, er at hans stemme ikke teller. fordi han er ikke seg selv, han er ikke er person som har rett til å si noe.
«but i’m not high right now.»
«you’re vote doesn’t count.»

men det verste med hele programmet er når han sier takk for seg og går og henter kona si blant publikummet. hun sitter der hver jævla dag og ser på mannen sin, som om det er hele hennes liv. kanskje litt urettferdig av meg, siden hun helt sikkert arrangerer fantastiske benefits der hun hyller gud, fedrelandet, bush (ikke i prioritert rekkefølge) og soldatene i airak.

Advertisements

4 Responses to “paging dr. phil…”


 1. 1 Stranger januar 18, 2007, kl. 5:14 pm

  Jeg ELSKER Dr. Phil, om enn med tunga langt inn i kinnet. Når han kommer inn i rommet er harmonien i tilværelsen etablert i de stakkars seksti sekundene programmet varer. Jeg har seksuelle fantasier om ham og har forsøkt å finne ut hvilken MBTI type han er gjennom seriøs research. Og jeg jobber med en bloggpost om ham som kommer til å være sånn en skamløs jævla hyllest.

  Men du har virkelig gått glipp av noe om du aldri har sett det enormt seriøse programmet hvor Phil og vampface Robin hadde pow-wow med George og Laura Bush. Jeg så ikke mer en fem minutter av det til sammen for jeg måtte zappe bort etter kanskje bare ti sekunder, det var som å se på sperret hotellporno hvor min egen finger var sensurfunksjonen. Pinlig, pinlig.

 2. 3 Finn Olav januar 22, 2007, kl. 2:32 pm

  Apropos Dr Phils stemme:

  Har det aldri slått deg at han må være rollemodellen for skolerådgiveren i South Park? Dette kan sikkert bekreftes ved på en eller annen nettside, men gidder ikke å lete. Mkay?

 3. 4 carys januar 22, 2007, kl. 3:42 pm

  dr.phil: gee golly, stranger, is that a tongue in your cheek, or are you just happy to see me?


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: