the l word

høsten 2004 begynte tv3 å sende l word. endelig var den her, serien vi kunne gjenkjenne oss i, serien som skulle vise hvem vi egentlig er. jeg har sagt tidligere at lesber generelt ikke trenger så mye for å bli fornøyde. kysset mellom jennifer aniston og winona ryder, feks. helt klart en sweeps-ting for å lokke seere, but we don’t care. vi leter etter lesbiske tendenser OVER ALT. enhver stakkar som klipper neglene sine korte, bruker lue og en litt sløv dongeribukse, må opp til vurdering. da jeg var i hemsedal i vinter, var absolutt alle damene på afterskien oppe til vurdering. hallo, kule skiluer, sægga skibukser, røde kinn og øl staver lesbisk any day. personlig trodde jeg at jeg hadde dødd og kommet til himmelen.
but i digress.

l word har forsøkt å vise et diverst og troverdig utvalg: du har paret som ønsker seg barn (hvordan få barn: donasjon eller ligge med en tilfeldig mann etter en bytur?), du har den aloofe butche og kjederøykende hjerteknuseren som aldri ringer deg tilbake, du har idrettsstjernen (tennisstjerne med usannsynlig små biceps), du har den flaky frilansskribenten som lager kart over hvem som har ligget med hvem (et særdeles intrikat nettverk med hjerteknuseren som hub), og du har den depressive forfatterspiren som flytter til (den mannlige) kjæresten sin i west hollywood og lar seg forføre av den slu, upålitelige og meget sensuelle kaféeieren fra italia.

politikk, hatecrimes, homoparader, plateutgivelser, transer, dragkings, strap-ons, musikk, død, vennskap, utroskap, kunst, punani, pussy: l word er serien vi elsker å hate. og hater å elske. er den representativ? med mindre vi alle er smellvakre, rike, kule, hippe, moteriktige og bor i la… not so much. det er en såpeserie, og den er ikke engang særlig bra. men hvis jeg vil ha dybde, ser jeg på seks fot under. hvis jeg vil se på damer, er l word midt i blinken:

cast2.jpg

alice.jpg

bette.jpg

helena.jpg

shane.jpg

Advertisements

0 Responses to “the l word”  1. Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: