første uken på mange uker med fem hele jobbedager, så langhelg er veldig velkomment. helgen sparkes i gang i sv-kjelleren på blindern, der ingrids laaaaange studentliv skal rundes av med herlig og billig studentpils. gralla, medieviter ingrid!
det blir tidlig kveld, som er en bra ting. har blitt mye øl i det siste, og det blir mer i morgen. skal i torshovparken i anledning musikkens dag. øl, damer og musikk – alltid en uslåelig kombinasjon.
naboen har vært i indre enebakk i to døgn, uten mobildekning, med 14 femåringer. naturbarnehage satt på spissen: la oss dra til en hytte uten vann og strøm og padle i kano og se på trærne. right. siden vi bare har kjent hverandre én måned, virker to dager som ganske lenge, så det blir veldig bra å se henne igjen.
tur på byen med et par gamle klassekamerater i går. vreeswijk i kabaretform var så som så. etter én sang tenkte jeg: hadde det bare vært ei bra dame på scenen, så kunne jeg sittet og sett på henne. men den gang ei. reppen og riise holdt bare ikke mål.

Advertisements

0 Responses to “”  1. Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: